Gevelreiniging voor bedrijven

 

Gevelreiniging
 
Waar uw pand ook staat, een gevel heeft altijd veel te verduren door invloeden van buitenaf. Door de jaren heen worden gevels vuil door bijvoorbeeld roet of algen. Dit heeft niet alleen invloed op de uitstraling maar op den duur kan het hele pand worden aangetast. Als visitekaartje van uw organisatie is gevelreiniging dan ook van groot belang.
 

Gevelreiniging bij Jansen-Hubers

Met gevelreiniging geven wij uw bedrijfspand weer een frisse en professionele uitstraling. Iedere gevel vraagt om een unieke reiniging. Daarom beheersen we bij Jansen-Hubers verschillende technieken voor gevelreiniging. Hieronder leest u meer over de technieken van voegen schoonmaken bij Jansen-Hubers.
 
 • Hogedruk reiniging

  Voor grondige gevelreiniging gebruiken wij hogedruk reiniging. Dit is een uitstekende techniek voor vervuiling op de toplaag die niet te hardnekkig vast zit.
   
 • Hogedruk techniek met kokend water 

  Dankzij de hoge temperatuur van het water bereiken we onder hoge druk een zeer groot reinigend vermogen, zonder milieuverontreinigende chemische stoffen. Zo kunnen wij zeer eenvoudig voegen schoonmaken. 
   
 • Lagedruk vochtstraaltechniek

  Soms is hogedruk gevelreiniging simpelweg niet geschikt. Bij lagedruk vochtstraaltechniek stralen we vochtige lucht in combinatie met een zeer fijnkorrelig product, onder een lage druk om een zo homogeen en gedoseerd mogelijk resultaat te krijgen. Zo bereiken we een diepe reiniging zonder chemische stoffen.
   
 • Graffiti verwijderen

  Graffiti verwijderen is een vak apart. Jansen-Hubers beschikt over een breed arsenaal aan reinigingstechnieken én de kennis en ervaring voor het snel en vakkundig verwijderen van graffiti. Zo is uw pand in korte tijd weer schoon.
 

U kunt op ons rekenen

Met een Achterhoekse no-nonsens aanpak kunt u op Jansen-Hubers rekenen. Als regionale partner houden wij ons aan afspraken. De wensen van onze klanten staan centraal, u kunt voor iedere gevelreiniging bij ons terecht. Wij werken met professionele en milieuvriendelijke schoonmaakproducten en machines. Daarnaast beschikt Jansen-Hubers over de kennis en ervaring om u snel en vakkundig van advies te voorzien. 
 

Gevelbekleding in vele soorten

De specialisten van Jansen-Hubers hebben jarenlange ervaring met het schoonmaken van vele soorten gevelbekleding. Wilt u graag meer weten of een advies voor gevelreiniging voor uw pand? Neem dan contact met ons op via 0314 – 65 13 71 of info@jansenhubers.nl. Wij staan u graag te woord.