Verzorgingsgebied

Bij Jansen-Hubers richten we ons voornamelijk op Oost- en Midden-Gelderland. Hierdoor kunnen we snel schakelen. Door onze samenwerking met Schoonster vergroten we ons bereik en bieden we ook landelijk maatwerk in schoonmaak en facilitaire diensten. Waarbij u altijd één aanspreekpunt heeft. 

De schoonmaakspecialist van Gelderland

Jansen-Hubers is de specialist op het gebied van schoonmaakonderhoud en facilitaire diensten in Oost- en Midden-Gelderland. Als regionale onderneming kennen we deze regio door en door. Dit stelt ons in staat om uw behoeften goed te begrijpen en sneller te reageren.

Partner van Schoonster   

Naast onze schoonmaakdiensten in Gelderland, bieden we maatwerk door heel Nederland. Jansen-Hubers is één van de partners van Schoonster. Een schoonmaakbedrijf dat staat voor duurzaamheid en innovatie. Met 3500 medewerkers is Schoonster dé specialist in facilitair management en schoonmaak. Hierdoor bent u met Jansen-Hubers verzekerd van goede schoonmaak door heel Nederland. 

Contact opnemen

We helpen u graag verder!

Voor al uw vragen over Jansen-Hubers kunt u bij mij terecht. Stuur mij gerust een e-mail via info@jansen-hubers.nl of bel +31 (0)314 65 13 71.

Cor
Jansen

Directeur