Industrie

In de industrie betekent hygiëne meer dan alleen een schone omgeving. Hygiëne betekent dat u veilig kan werken én veilig kan produceren. Onze schoonsupporters zorgen voor een schone en veilige omgeving volgens de juiste protocollen. Waardoor uw productieproces continu kan doorgaan.

We begrijpen de unieke uitdagingen en eisen van verschillende industrieën en hebben de juiste materialen en apparatuur om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Bij Jansen-Hubers hebben we de ervaring, kennis en de juiste materialen in huis die noodzakelijk zijn voor een schone industriële omgeving. Van dagelijkse schoonmaak tot specialistische reiniging van een cleanroom. Wij zorgen voor een grondige reiniging die voldoet aan de hoogste normen.

Vertrouw op Jansen-Hubers om uw productieomgeving schoon, veilig en operationeel te houden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze schoonsupporters bijdragen aan het succes van uw productieactiviteiten.

Uw voordelen

  • Veilig werken én produceren
  • Schoonmaakoplossing van hoge kwaliteit
  • Realistische en duidelijke afspraken

Persoonlijk advies aanvragen

We helpen u graag verder!

Voor al uw vragen over deze dienst of de mogelijkheden voor uw organisatie kunt u bij mij terecht. Stuur mij gerust een e-mail via verkoop@jansen-hubers.nl of bel +31 (0)314 65 13 71.

Aart-Jan
Verbeek

Accountmanager

Wij werken ook voor

Bent u benieuwd naar de andere sectoren waar we schoonmaakonderhoud uitvoeren? Bekijk ze hier!

Bekijk alle sectoren