Kwaliteit gegarandeerd

Kwaliteit is bij Jansen-Hubers meer dan een keurmerk, wij onderscheiden ons door schoonmaakwerk te leveren van hoge kwaliteit. Wij geloven dat een goed eindproduct begint bij een goede organisatie.  Om onze kwaliteit te garanderen en te waarborgen beschikken we over de nodige certificaten. Met keurmerken zoals Keurmerk Schoon en de ISO 9001 benadrukken wij ons streven naar kwaliteit.

Bij Jansen-Hubers hebben we één doel voor ogen: zorgen dat u tevreden bent én blijft. Dit ziet u terug in alles wat we doen.

Keurmerk Schoon

Jansen-Hubers schoonsupporters is in het bezit van het Keurmerk Schoon, dat staat voor kwaliteit en (financiële) betrouwbaarheid van onze dienstverlening. De gecertificeerde bedrijven voldoen aan de geldende wet- en regelgeving, gaan netjes om met hun personeel en hebben hun financiële en personeelsadministratie goed georganiseerd. Uw garantie dat bij ons zaken voor de schoonmaakbranche goed geregeld zijn. De vier zekerheden van het Keurmerk Schoon:

1. NEN 4400-1
Met onze NEN4400-1-certificering (SNA-norm) bent u maximaal beschermd tegen ketenaansprakelijkheid. Wij hebben onze financiële en personele administratie op orde. Wij dragen belasting en premies correct af en onze werknemers mogen in Nederland werken. 

2. Cao 
We houden ons aan de afspraken uit de cao voor de schoonmaak- en glazenwassersbranche. We betalen onze medewerkers een goed loon, zorgen voor een reële werkdruk en goede arbeidsvoorwaarden (26 vrije dagen bij 38 uur, eindejaarsuitkering, pensioenopbouw, uiteenlopende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, Eerder Stoppen met Werken-regeling)

3. Volgens afspraak
Wij voeren de schoonmaakwerkzaamheden volgens afspraak uit.

4. Code Verantwoordelijk Marktgedrag
Wij hebben de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend, waarmee we bijdragen aan duurzame marktwerking (kwaliteit boven prijs).

Een onafhankelijke keuringsinstantie toetst en keurt ons jaarlijks op bovenstaande vier onderdelen.

ISO 9001 gecertificeerd

Om onze kwaliteit te borgen in onze organisatie, werken we met een kwaliteitssysteem dat is opgesteld volgens de ISO 9001:2008 norm. Dit systeem is gecertificeerd door het gerenommeerde bureau Veritas dat ook periodieke controles uitvoert om de kwaliteit van onze organisatie continu te toetsen. Zo weet u zeker dat wij onze bedrijfsprocessen strak hebben ingericht.

Contact opnemen

We helpen u graag verder!

Voor al uw vragen over Jansen-Hubers kunt u bij mij terecht. Stuur mij gerust een e-mail via info@jansen-hubers.nl of bel +31 (0)314 65 13 71.

Cor
Jansen

Directeur