Schoonmaakdiensten

Uw pand is niet alleen het visitekaartje van uw organisatie. Het is een plek waar uw klanten en medewerkers zich prettig willen voelen. Een schone werkomgeving is hiervoor essentieel. Bij Jansen-Hubers hebben we jarenlange ervaring in het schoonhouden en onderhouden van verschillende panden. Wij zetten hiervoor altijd een stap extra!

Wij nemen u het werk uit handen

Heeft u een winkel, fabriek, kantoorpand of appartementencomplex? De schoonmaakspecialisten van Jansen-Hubers staan voor u klaar. Door leiding te nemen en werkzaamheden volgens planning uit te voeren, ontzorgen wij u volledig. U bent verzekerd van een schoon en goed onderhouden werkomgeving. Heeft u specifieke wensen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maatwerk is de basis van ons succes.  

Een schone organisatie

De schoonsupporters bij Jansen-Hubers werken enkel met professionele en milieuvriendelijke schoonmaakproducten en de modernste machines. Zij pakken zichtbare en onzichtbare vervuiling aan. Een schone werkomgeving houdt uw medewerkers tevreden, verlaagt ziekteverzuim en zorgt voor een langere levensduur van uw pand met alles daarin. 

Een betrouwbare partner

Iedere opdracht begint met een realistische inschatting van de kosten, duidelijke afspraken en open communicatie over onze prestaties. Onze werkzaamheden zijn altijd gericht op uw wensen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Als opdrachtgever bent u niet altijd aanwezig bij het uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn daarom een voorwaarde. Onze schoonsupporters zijn hierin getraind en worden intensief begeleidt. 

Jansen-Hubers maakt het verschil

Wilt u meer informatie over onze diensten en mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via +31 (0)314 65 13 71 of info@jansen-hubers.nl. Wij staan u graag te woord. Samen komen we tot de beste oplossingen voor uw organisatie.

Uw voordelen

  • Professionele schoonmaak
  • Altijd voldoende capaciteit
  • Duurzame schoonmaak

Persoonlijk advies aanvragen

We helpen u graag verder!

Voor al uw vragen over deze dienst of de mogelijkheden voor uw organisatie kunt u bij mij terecht. Stuur mij gerust een e-mail via verkoop@jansen-hubers.nl of bel +31 (0)314 65 13 71.

Aart-Jan
Verbeek

Accountmanager

Onze diensten

Benieuwd naar onze andere schoonmaakdiensten? Bekijk ze hier!

Kantinediensten

Glasbewassing

Vloeronderhoud

Cleanroom reiniging

Gevelreiniging

Dieptereiniging

Calamiteiten

Toelevering producten

Ongediertebestrijding

Sanitaire voorzieningen