Gevelreiniging

De gevel van een pand heeft altijd veel te verduren door invloeden van buitenaf. Door de jaren heen worden gevels vuil door bijvoorbeeld roet of algen. Dit heeft niet alleen invloed op de uitstraling. Het vuil tast op den duur het hele gebouw aan. Het bedrijfspand is het visitekaartje van uw organisatie, daarom is grondige gevelreiniging cruciaal. 

Gevelreiniging bij Jansen-Hubers

Met gevelreiniging geven wij uw bedrijfspand weer een frisse uitstraling. Iedere gevel vraagt om een unieke reiniging. Bij Jansen-Hubers beheersen we daarvoor verschillende technieken. Ontdek meer over onze kennis over gevelreiniging. 

Hogedruk reiniging

Hogedruk reiniging is een uitstekende techniek voor vervuiling op de toplaag die hardnekkig vastzit. Voegen maken we eenvoudig schoon met een hogedruk techniek met kokend water. Dankzij de hoge temperatuur van het water bereiken we onder hoge druk een zeer groot reinigend vermogen, zonder milieuverontreinigende chemische stoffen.

Lagedruk vochtstraaltechniek

Wanneer hogedruk niet de oplossing is, biedt onze lagedruk vochtstraaltechniek uitkomst. Door vochtige lucht te combineren met fijnkorrelige substanties, realiseren we met lage druk een homogeen en nauwkeurig resultaat. Zo bereiken we een diepe reiniging zonder chemische stoffen.

Graffiti verwijderen en voorkomen

Jansen-Hubers beschikt over een breed scala aan reinigingstechnieken én de kennis en ervaring voor het snel en vakkundig verwijderen van graffiti. Zo is uw pand in korte tijd weer schoon. Maar voorkomen is beter dan genezen. Met een anti-graffiti coating hecht graffiti niet of nauwelijks aan het oppervlak. Waardoor het eenvoudig te verwijderen is. 

U kunt op ons rekenen

Als partner houden wij ons aan afspraken. Uw wensen staan centraal en u kunt voor alle soorten gevels bij ons terecht. Wij werken met professionele machines, waardoor schoonmaakmiddelen veelal niet nodig zijn. Met onze ervaring en kennis voorzien we u van deskundig advies. 

Gevelbekleding in vele soorten

De specialisten van Jansen-Hubers hebben jarenlange ervaring met het schoonmaken van verschillende soorten gevelbekleding. Wilt u meer weten of een advies voor gevelreiniging van uw pand? Neem dan contact met ons op via +31 (0)314 65 13 71 of info@jansen-hubers.nl. Wij staan u graag te woord.

Uw voordelen

  • Maakt gevels vuil- en vochtwerend
  • Specialist in reiniging van alle mogelijke gevels
  • Speciaal opgeleide vakmensen

Persoonlijk advies aanvragen

We helpen u graag verder!

Voor al uw vragen over deze dienst of de mogelijkheden voor uw organisatie kunt u bij mij terecht. Stuur mij gerust een e-mail via verkoop@jansen-hubers.nl of bel +31 (0)314 65 13 71.

Aart-Jan
Verbeek

Accountmanager

Onze diensten

Benieuwd naar onze andere schoonmaakdiensten? Bekijk ze hier!

Schoonmaakdiensten

Kantinediensten

Glasbewassing

Vloeronderhoud

Cleanroom reiniging

Dieptereiniging

Calamiteiten

Toelevering producten

Ongediertebestrijding

Sanitaire voorzieningen