Overheid

Een schone en representatieve omgeving is voor iedere overheidsorganisatie belangrijk. Onze schoonsupporters staan klaar om voor u en uw collega’s een werkomgeving te creëren waar iedereen geconcentreerd en prettig kan werken.

Bij Jansen-Hubers begrijpen we dat een schone werkomgeving essentieel is voor de productiviteit en het welzijn van medewerkers. Wij zetten ons in om uw kantoren, vergaderzalen en andere ruimtes in topconditie te houden. Onze ervaren schoonmaakspecialisten zijn uitgerust met de juiste kennis en materialen om aan al uw schoonmaakbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om dagelijkse schoonmaak, periodiek onderhoud of specialistische reiniging, wij zorgen ervoor dat uw werkomgeving altijd schoon, fris en professioneel oogt.

Neem contact met ons op en ontdek hoe onze schoonsupporters bijdragen aan een schone en aangename omgeving voor u, uw collega’s en bezoekers.

Uw voordelen

  • Schone en frisse werkomgeving
  • Realistische en duidelijke afspraken
  • Schoonmaakoplossing van hoge kwaliteit

Persoonlijk advies aanvragen

We helpen u graag verder!

Voor al uw vragen over deze dienst of de mogelijkheden voor uw organisatie kunt u bij mij terecht. Stuur mij gerust een e-mail via verkoop@jansen-hubers.nl of bel +31 (0)314 65 13 71.

Aart-Jan
Verbeek

Accountmanager

Wij werken ook voor

Bent u benieuwd naar de andere sectoren waar we schoonmaakonderhoud uitvoeren? Bekijk ze hier!

Bekijk alle sectoren