Logistiek

De logistieke sector staat nooit stil. Het is een omgeving waar mensen, voertuigen en producten samenkomen en constant in beweging zijn. Een schone omgeving betekent een veilig werkplek. Onze schoonsupporters zetten zich in om ervoor te zorgen dat uw medewerkers zich kunnen blijven focussen op hun werkzaamheden.

In de logistiek is efficiƫntie belangrijk. Onze ervaren schoonmaakspecialisten begrijpen de specifieke behoeften en uitdagingen van deze sector. Of het nu gaat om magazijnen, distributiecentra, transportvoertuigen of laad- en losgebieden, wij zorgen voor een grondige reiniging die voldoet aan de hoogste normen. Met de juiste kennis, technieken en materialen werken onze schoonsupporters snel en efficiƫnt, zonder verstoring van uw operationele processen.

Vertrouw op Jansen-Hubers om uw logistieke omgeving schoon, veilig en operationeel te houden. Neem contact met ons op en ontdek hoe onze schoonsupporters bijdragen aan het succes van uw logistieke activiteiten.

Uw voordelen

  • Realistische en duidelijke afspraken
  • Schoonmaakoplossing van hoge kwaliteit
  • Schone omgeving zonder verstoring van uw processen

Persoonlijk advies aanvragen

We helpen u graag verder!

Voor al uw vragen over Jansen-Hubers kunt u bij mij terecht. Stuur mij gerust een e-mail via facilitair@jansen-hubers.nl of bel +31 (0)314 65 13 71.

Jos
van Dijk

Objectleider

Wij werken ook voor

Bent u benieuwd naar de andere sectoren waar we schoonmaakonderhoud uitvoeren? Bekijk ze hier!

Bekijk alle sectoren