Duurzaam

Juist in het schoonmaakonderhoud zijn wij ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor een gezond milieu. We zien welke impact onze werkzaamheden hebben op de wereld om ons heen. Wij nemen het milieuaspect voortdurend mee in onze keuzes voor werkmethoden en materialen. Met als doel de belastende werking op het milieu zo veel mogelijk te beperken.

Schone energie

Bij Jansen-Hubers zijn we toegewijd aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk. Ons pand is voorzien van zonnepanelen met een vermogen van ruim 150.000 Wp waarmee we bijdragen aan een groenere toekomst door schone energie op te wekken. Overdag kunnen we hiermee voorzien in ongeveer 90% van onze elektriciteitsbehoeften voor huisvesting en onze elektrische voertuigen. Op deze manier verminderen we onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en dragen we bij aan een schonere en gezondere omgeving voor ons allemaal.

Verantwoord schoonmaakmiddel

We maken zo min mogelijk gebruik van producten met een milieubelastende werking. We kiezen voor een minder belastend alternatief wanneer dit mogelijk is. Door onze focus op het milieu zijn we anders gaan schoonmaken. We volgen de ontwikkelingen in de markt, zodat we de meest verantwoorde keuzes kunnen maken.

Innovatieve techniek

De specialistische reiniging van gevels is hier een goed voorbeeld van. Doordat we hebben geïnvesteerd in technieken zoals lagedruk vochtstraaltechniek en hogedruk techniek met kokend water, reinigen we gevels veel milieuvriendelijker dan op chemische basis.

Materiaal dat langer meegaat

Onze schoonsupporters gaan voorzichtig met het materiaal om. Zodat het zo lang mogelijk meegaat. Kapotte stofzuigers gooien we niet weg, maar repareren we in huis. Schoonmaakmiddelen zoals doeken en dweilen reinigen we grondig, waardoor ook deze herbruikbaar zijn. Hierdoor hoeven we zo min mogelijk weg te gooien en minimaliseren we ons afval.

Contact opnemen

We helpen u graag verder!

Voor al uw vragen over Jansen-Hubers kunt u bij mij terecht. Stuur mij gerust een e-mail via facilitair@jansen-hubers.nl of bel +31 (0)314 65 13 71.

Jos
van Dijk

Objectleider