Erkend leerbedrijf

Als het om schoonmaakonderhoud gaat, leggen we de lat hoog. Onze schoonsupporters zijn professioneel en vakkundig. Dat ziet u terug in de kwaliteit van hun werk. Het geheim? We investeren veel in de opleiding van onze medewerkers. Zodat onze medewerkers arbo- en vaktechnisch verantwoord hun vak kunnen uitoefenen.

Bij Jansen-Hubers vinden we het belangrijk dat we vakmanschap behouden en onze kennis delen. Daarom zijn we een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat we zijn aangesloten bij een organisatie die zich richt op het leren en werken in de praktijk.

Vakkennis

Het beste resultaat begint met vakkundige medewerkers. Wist u dat diploma’s in veel gevallen verplicht zijn in de schoonmaakbranche? Bij Jansen-Hubers vinden we dit vanzelfsprekend. Als een van de eersten zijn wij – in samenwerking met DOC Opleiding & Training – zelf een vakopleiding gestart, met een eigen leslokaal. We werken ook nauw samen met SVS-opleidingen, de opleidingsspecialist voor schoonmaakonderhoud. SVS biedt onder meer vak-, kader-, management- en VSR-opleidingen.

Naar onze vacatures