Cleanroom reiniging

Het schoonmaken van een cleanroom vraagt om zorgvuldigheid en expertise. Onze schoonsupporters begrijpen hoe belangrijk cleanroom reiniging is om de kwaliteit en veiligheid van uw bedrijfsprocessen te waarborgen.

Cleanroom reiniging op maat

Juiste cleanroom reiniging garandeert de kwaliteit van het product of onderzoek. Ook voorkomt het besmetting en bevordert het een veilige werkomgeving. Bij Jansen-Hubers realiseren we ons dat uw organisatie specifieke eisen en wensen heeft. Door samen te werken vinden we de beste schoonmaakoplossing. Wat is de ideale schoonmaak frequentie? En wat is de juiste aanpak? Dit bepalen we in overleg met elkaar.

Ervaring en expertiseLogo VCCN

Met een team van ervaren schoonsupporters, bieden we oplossingen die perfect aansluiten op de unieke behoeften van uw organisatie. Wij leveren maatwerk dat voldoet aan de strenge eisen van de industrie. Onze schoonmakers zijn altijd op de hoogte van alle hygiënevoorwaarden en registratieprotocollen. Zo werken we samen aan een veilige en efficiënte productieomgeving. We zijn aangesloten bij VCCN (Vereniging Contamination Control Nederland). Onze in cleanroom reiniging gespecialiseerde medewerkers zijn ook VCCN gecertificeerd.  

Jansen-Hubers maakt het verschil

Wilt u meer weten over onze cleanroom reiniging en de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via +31 (0)314 65 13 71 of info@jansen-hubers.nl. Wij staan u graag te woord. Samen komen we tot de beste oplossingen voor uw organisatie.

Uw voordelen

  • 100% hygiënisch schoon
  • Ervaren en deskundige vakmensen
  • Schoonmaakoplossing op maat

Persoonlijk advies aanvragen

We helpen u graag verder!

Voor al uw vragen over deze dienst of de mogelijkheden voor uw organisatie kunt u bij mij terecht. Stuur mij gerust een e-mail via verkoop@jansen-hubers.nl of bel +31 (0)314 65 13 71.

Aart-Jan
Verbeek

Accountmanager

Onze diensten

Benieuwd naar onze andere schoonmaakdiensten? Bekijk ze hier!

Schoonmaakdiensten

Kantinediensten

Glasbewassing

Vloeronderhoud

Gevelreiniging

Dieptereiniging

Calamiteiten

Toelevering producten

Ongediertebestrijding

Sanitaire voorzieningen