Werken bij

Aandacht voor onze medewerkers staat bij ons centraal. Dit betekent dat wij streven naar een gezonde werk-privébalans. Door persoonlijk contact en duidelijke communicatie bouwen we voortdurend aan langdurige relaties met onze werknemers. Zo leveren we de best mogelijke service en blijven we onze kwaliteit en continuïteit waarborgen.

Bekijk alle vacatures

Jansen-Hubers als werkgever

Wij geloven dat onze schoonmaakspecialisten bijdragen aan de beleving van een ruimte en de stemming van mensen die er werken, wonen of verblijven. Om een frisse omgeving te creëren, werken onze schoonsupporters met hoogwaardige materialen en apparatuur. Ondanks automatisering van veel werkzaamheden, blijft schoonmaken mensenwerk. We zijn trots op ons professionele team dat de basis vormt voor ons bedrijf. Dit team behouden we graag. Een realistische inschatting van werkuren vinden wij daarom essentieel om de werkdruk te minimaliseren.

Ook als ze op locatie aan het werk zijn. Onze objectleiders bezoeken regelmatig onze medewerkers om te controleren of alles goed gaat met zowel medewerkers als het werk dat ze verrichten.

Stagelopen?

Studenten zijn de toekomst, dat realiseren wij ons maar al te goed. Wij bieden studenten uitgebreide persoonlijke begeleiding en zetten ons volledig in voor jouw ontwikkeling! Heb je interesse om bij Jansen-Hubers stage te lopen? Neem contact met ons op via het formulier.  Wij maken graag kennis met je!

 

Erkend leerbedrijf

Meer informatie