Uw partner in schoonmaakdiensten

Jansen-Hubers is specialist in schoonmaakonderhoud. Wij leveren dagelijkse schoonmaak, specialistische reiniging, kantinediensten en onderhoudswerkzaamheden voor de sectoren industrie, kantoren, woningbeheer, logistiek, overheid, onderwijs en zorg. Als partner nemen we u het gehele traject uit handen. Hier heeft u geen omkijken meer naar. Onze betrokkenheid blijkt uit de jarenlange relaties met onze klanten.

Schoonsupporters

Wij geloven dat onze schoonmaakspecialisten bijdragen aan de beleving van een ruimte en de stemming van mensen die er werken, wonen of verblijven. Een frisse leefomgeving of werkplek motiveert en verbetert de veiligheid en gezondheid.

Voor Jansen-Hubers staat transparantie op de eerste plaats. Als schoonmaakspecialist spreken wij proactief onze verwachtingen uit met onze klanten. Op basis hiervan maken we realistische en specifieke afspraken. Door persoonlijk contact en heldere communicatie bouwen we voortdurend aan duurzame relaties met medewerkers en klanten. Zo leveren we de best mogelijke service en blijven we onze kwaliteit en continuïteit waarborgen.

Historie

Jansen-Hubers heeft jarenlange ervaring met schoonmaakwerkzaamheden. Het bedrijf is in 1970 opgericht door Cor Jansen en Bertus Hubers. De huidige directeur Cor Jansen is de zoon van de gelijknamige oprichter. In 1996 kwam hij het bedrijf versterken en nam Jansen-Hubers in de jaren daaropvolgend over. Jansen-Hubers is onder zijn leiding ontwikkeld van een lokale tot een sterke regionale partner in de regio Oost- en Midden-Gelderland.

Contact opnemen

We helpen u graag verder!

Voor al uw vragen over Jansen-Hubers kunt u bij mij terecht. Stuur mij gerust een e-mail via info@jansen-hubers.nl of bel +31 (0)314 65 13 71.

Cor
Jansen

Directeur