Contact

 

T: (0314) 65 13 71

E: info@jansen-hubers.nl

 

 

Bel me terug

Kwaliteit onder controle

Kwaliteit is bij Jansen-Hubers meer dan een keurmerk.

 

Onze kwaliteit
Kwaliteit onder controle

 

Kwaliteit onder controle

Kwaliteit is bij Jansen-Hubers meer dan een keurmerk.

Gevelreiniging

 

Header Gevelreiniging
 
Is uw woning toe aan een opfrisbeurt? Met gevelreiniging van Jansen-Hubers ziet uw woning er in no-time weer als nieuw uit. De specialisten van Jansen-Hubers adviseren u graag over de juiste reiniging en onderhoud van uw gevel.
 
Gevelreiniging in Gelderland
De specialisten van Jansen-Hubers hebben jarenlange ervaring met het reinigen en onderhouden van gevels. Door invloeden van buitenaf kunnen uw voegen worden aangetast. Algen of bijvoorbeeld roet tasten uw gevel aan en verslechteren de kwaliteit van uw woning.
 

Wij nemen u werk uit handen

Het reinigen en onderhouden van gevels is specialistisch werk. Wij nemen u graag werk uit handen en zorgen dat uw woning er weer als nieuw uitziet. Dit verlengt de levensduur van uw bakstenen en voegen. U kunt zelf bepalen welk onderhoud wij uitvoeren, uiteraard voorzien wij u van een passend advies.
 

Borstelen, impregneren of hogedruk reiniging?

Er zijn vele mogelijkheden voor het onderhouden van uw gevel, zoals borstelen, reinigen en impregneren. In overleg met onze klanten bepalen wij de planning. Wij gaan direct voor u aan de slag en zorgen dat u weinig overlast ondervindt van onze werkzaamheden. Hieronder hebben wij enkele milieuvriendelijke mogelijkheden voor u samengevat:
 
 • Hogedruk reiniging

  Voor grondige gevelreiniging gebruiken wij hogedruk reiniging. Dit is een uitstekende techniek voor vervuiling op de toplaag die niet te hardnekkig vast zit.
   
 • Hogedruk techniek met kokend water 

  Dankzij de hoge temperatuur van het water bereiken we onder hoge druk een zeer groot reinigend vermogen, zonder milieuverontreinigende chemische stoffen. Zo kunnen wij zeer eenvoudig voegen en bakstenen schoonmaken. 
   
 • Lagedruk vochtstraaltechniek

  Soms is hogedruk gevelreiniging simpelweg niet geschikt. Bij lagedruk vochtstraaltechniek stralen we vochtige lucht in combinatie met een zeer fijnkorrelig product, onder een lage druk om een zo homogeen en gedoseerd mogelijk resultaat te krijgen. Zo bereiken we een diepe reiniging zonder chemische stoffen

Gevelreiniging voor bedrijven
 

Gevelbekleding in vele soorten

Iedere gevel is uniek. De specialisten van Jansen-Hubers hebben jarenlange ervaring met het schoonmaken van vele soorten gevelbekleding. Wilt u graag meer weten of een advies voor gevelreiniging van uw woning? Neem dan contact met ons op via 0314 – 65 13 71 of info@jansen-hubers.nl. Wij staan u graag te woord.