Contact

 

T: (0314) 65 13 71

E: info@jansen-hubers.nl

 

 

Bel me terug

Kwaliteit onder controle

Kwaliteit is bij Jansen-Hubers meer dan een keurmerk.

 

Onze kwaliteit
Kwaliteit onder controle

 

Kwaliteit onder controle

Kwaliteit is bij Jansen-Hubers meer dan een keurmerk.

Schoonmaakdiensten

 

Schoonmaakonderhoud

 

Uw pand is het visitekaartje van uw organisatie. Een schone werkomgeving is niet alleen voor uw medewerkers maar ook voor uw klanten prettig. Jansen-Hubers heeft jarenlange ervaring in schoonmaakwerk en het onderhouden van vele soorten panden. Wij gaan nét een stap verder!

 

Jarenlange ervaring in schoonmaakwerk

Heeft u een winkel, fabriek, kantoorpand of appartementencomplex? Of is hygiëne voor u als zorginstelling van essentieel belang? De specialisten van Jansen-Hubers weten er raad mee. Geheel naar wens voeren wij volgens afgesproken planning de werkzaamheden uit, zodat u geen omkijken meer heeft naar schoonmaakwerk. Heeft u speciale wensen? Ook dan kunt u bij ons terecht.
 

Een schone organisatie

Schoonmaakbedrijf Jansen-Hubers werkt uitsluitend met eigen medewerkers, voor schoonmaakdiensten, zo kunnen wij de kwaliteit van onze diensten bewaken en garanderen. In de werkzaamheden gebruiken wij enkel professionele en milieuvriendelijke schoonmaakproducten en machines, voor onderhoud van sanitair tot kantoorruimtes. Een schone werkomgeving houdt uw medewerkers tevreden, verlaagt ziekteverzuim en zorgt voor minimale slijtage van het pand. Wij rekenen af met zowel zichtbare als onzichtbare vervuiling.
 

Wij nemen u werk uit handen

De medewerkers van Jansen-Hubers nemen alle schoonmaakwerkzaamheden voor u uit handen. In overleg met onze klanten wordt gezamenlijk bepaald welke werkzaamheden uitgevoerd worden. Zo bent u verzekerd van een schoon en goed onderhouden werkomgeving.
 

Een betrouwbare partner

Omdat u als opdrachtgever meestal niet aanwezig bent bij het uitvoeren van de schoonmaakwerkzaamheden, begrijpen wij dat kwaliteit en betrouwbaarheid zeer belangrijk zijn. Bij schoonmaakbedrijf Jansen-Hubers kunt u rekenen op een realistische inschatting van de kosten vooraf, duidelijke afspraken en transparante communicatie over onze prestaties. De wensen van onze klanten staan in onze werkzaamheden altijd centraal. Dat werkt wel zo helder.

 

Jansen-Hubers maakt het verschil

Wilt u graag meer informatie over de schoonmaakdiensten van Jansen-Hubers of heeft u vragen over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op via 0314 – 65 13 71 of info@jansen-hubers.nl. Wij staan u graag te woord. Samen komen we tot de beste schoonmaakoplossingen voor uw organisatie.