Contact

 

T: (0314) 65 13 71

E: info@jansen-hubers.nl

 

 

Bel me terug

Kwaliteit onder controle

Kwaliteit is bij Jansen-Hubers meer dan een keurmerk.

 

Onze kwaliteit
Kwaliteit onder controle

 

Kwaliteit onder controle

Kwaliteit is bij Jansen-Hubers meer dan een keurmerk.

Vloeronderhoud

 

Specialistisch onderhoud
 
Een vloer is wellicht niet het eerste waar u aan denkt bij de uitstraling van een pand. De invloed van een slecht onderhouden vloer is groter dan u denkt. Dankzij goed vloeronderhoud oogt een vloer fris en schoon. Jansen-Hubers heeft jarenlange ervaring in het onderhouden van vloeren in allerlei soorten en maten.
 

Vloeronderhoud voor optimale levensduur

Het onderhouden en reinigen van vloeren is zeer belangrijk voor het behouden van de uitstraling, hygiëne en het verlengen van de levensduur. De specialisten van Jansen-Hubers houden uw vloer niet alleen schoon maar zorgen ook voor het nodige onderhoud.
 

Vloerreiniging 

Ieder type vloer heeft z’n eigen onderhoud en vloerreiniging nodig om er goed uit te blijven zien. Specialistisch werk dus. Bij Jansen-Hubers kennen we de verschillende soorten vloeren én hebben we ervaring met het specialistisch onderhoud hiervan. 
 

Voor behoud van uw vloer

Bij vloeronderhoud en vloerreiniging kunt u denken aan tapijtreiniging, parketvloeren reiniging en het verwijderen of aanbrengen van waslagen op linoleum vloeren. Maar ook voor het onderhouden van natuursteen en het machinaal schrobben van harde vloeren kunt u terecht bij Jansen-Hubers. 
 

Een betrouwbare partner

Niets is vervelender dan onvoorziene uitgaven of het niet nakomen van afspraken. Bij Jansen-Hubers is afspraak ook écht afspraak. U kunt op onze kwaliteit en betrouwbaarheid rekenen. Wij houden rekening met uw planning, de wensen van onze klanten staan altijd centraal. 
 

Geschikt onderhoud voor uw vloer

Wilt u graag weten welk onderhoud of welke reiniging voor uw vloer geschikt is? Wij komen graag bij u langs en bekijken de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0314 – 65 13 71 of info@jansen-hubers.nl. Wij staan u graag te woord.