Contact

 

T: (0314) 65 13 71

E: info@jansen-hubers.nl

 

 

Bel me terug

Schoon, schoner, schoonst

Wij bieden schoonmaakonderhoud in de breedste zin van het woord.

 

Onze diensten
Schoon, schoner, schoonst

 

Schoon, schoner, schoonst

Wij bieden schoonmaakonderhoud in de breedste zin van het woord.

MVO

 

Juist in het schoonmaakonderhoud zijn wij ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor een gezond milieu. Daarom nemen wij het milieuaspect voortdurend mee in onze keuzes voor bepaalde werkmethoden en materialen. Met als doel om de belastende werking op het milieu zo veel mogelijk te beperken. 
 

Minder schoonmaakmiddel

Dit betekent dat we zo min mogelijk gebruik maken van producten waarvan een milieubelastende werking bekend is. Als het enigszins mogelijk is, kiezen we voor een minder belastend alternatief. Wat betekent dit nu in de praktijk? Door onze focus op het milieu zijn we anders gaan schoonmaken. We volgen de ontwikkelingen in de markt, zodat we de meest verantwoorde keuzes kunnen maken.
 

Innovatieve techniek

Een goed voorbeeld hiervan vormt de specialistische reiniging van bijvoorbeeld gevels. Doordat we hebben geïnvesteerd in technieken als lagedruk vochtstraaltechniek en kokend heet water techniek, kunnen we veel milieuvriendelijker gevels reinigen dan op chemische basis. Een ander voorbeeld is de glasbewassing met de osmose-techniek.